Kalite Ve Özellikleriyle Öne Çıkan En İyi 6 Wordpress Teması - Blog Kırıkkale

Son Yazılar

Post Top Ad

Post Top Ad

10 Aralık 2017 Pazar

Kalite Ve Özellikleriyle Öne Çıkan En İyi 6 Wordpress Teması

Yüksek trafiğe sahip bloglar en azından günde bir kez olmak suretiyle derli toplu olarak içerik yayınlarlar. İçerik üretimini maksimize etmek ve içerik çeşidini geniş tutabilmek için bu tür bloglar genelde birden çok yazara sahiptir. Ne yazık ki, genelde bu yazarlar, paylaşılan içerik üzerinde görünen ismi dışında okuyuculardan saklıdır.

İçerik yazarının ismini göstermek WordPress’in varsayılan ayarıdır, ancak birden çok yazara sahip WordPress siteleri için geliştirilmiş, yazar biyografi kutuları ve sayfalarını destekleyen temalar da bulunmaktadır.

Bu makalede, birden çok yazara sahip blog sitelerinde, paylaşılan içeriklerden uzaklaşmadan, yazarların tanıtımında iyi iş çıkartan özelliklere sahip, WordPress temalarını inceleyeceğiz.

Kalite Ve Özellikleriyle Öne Çıkan En İyi 12 Wordpress Temaları

1- WP Fan Zone ( Ücretsiz )
wp-fan-zone-tema


WP Fan Zone’un temiz tarzı yazarların gönderilerini zarif bir biçimde görüntüler.

WP Fan Zone spor blogları için tasarlanmasına rağmen herhangi bir konu için de kullanmak mümkün. Gönderi çeşitleri ve duvar ara yüzü ile bir dergi dizaynına sahiptir.

Her metnin üzerinde, tıklandığında yazarın diğer yazılarını listeleyebileceğiniz, yazarın adının bulunduğu bir url vardır. Her metnin altında, profil resminin ve kısa biyografisinin bulunduğu bir yazar alanı da bulacaksınız. Yazar kutusu Customizer aracı ile kişiselleştirilebilir.

Bu tema WordPress deposu altında para ödemeden bulunmaktadır, ilaveten özelliklerini test edebileceğiniz demo sitesi de bulunmaktadır.


2- Accesspress Mag ( Ücretsiz )
AccesspressMag-tema


Accesspress içeriklerin altında kişiselleştirilebilir tarzda yazar kutularına imkân sağlar.

Bu güçlü dergi teması temiz ve modern bir dizayna sahiptir. İki adet ana sayfa kullanıcı arayüzü opsiyonu ve zarif konu sayfaları bulunmaktadır.

Yazıların üzerinde, yazarın diğer gönderilerine erişebileceğiniz, yazarın isminden oluşan bir url bulunuyor. Ayrıca her postun altında, kişiselleştirilebilir bir stile sahip, yazar bilgilerinin bulunduğu bir alan bulunuyor.

Ücretsiz versiyonu WordPress deposunda bulunmaktadır, ilaveten ana sayfa ve diğer sayfalar için ek kullanıcı arayüzü seçeneklerinin bulunduğu, 57$ fiyatında bir pro sürümü da vardır.

3- Gazette ( Ücretsiz )
Gazette-WordPress-Tema


Gazette yazar biyografilerine daha çok önem verilen bir temadır.

Demo sitesini inceleyebileceğiniz Gazette, aslen WordPress.com için oluşturulmuştur. Temiz bir tasarıma sahip bu temayı, kendinizin host ettiğiniz bir WordPress sitesinde kullanabilmeniz için WordPress deposunda kullanmak mümkün hale getirildi. Ana sayfada, normal ve vurgulanan gönderilerdeki görseller kusursuz kullanılmış.

Her yazıda, diğer temalardaki gibi bir yazar biyografisi bulunuyor, ama Gazette daha çok önem vererek, yan kolonun en üstüne yerleştirmiş. Bu yazarın tanınmasını netlikle arttıracak farklı bir yaklaşımdır. Biyografinin altında, yazarın diğer gönderilerine bağlanan bir url bulunmaktadır.

4- ColorMag ( Ücretsiz )
ColorMag-wordpress

ColorMag teması, temiz ve sade bir yazar alanı sunuyor.Listemizdeki son bedava tema olan responsive ColorMag teması, WordPress deposunda kullanıma sunulmuştur. Widgetler ana sayfaya, genel dergi tipi sitelerde kullanılan, kategorilere ayrılmış içerik kullanıcı arayüzü dahil edilmiş.
Ana sayfada ve arşiv sayfasındaki gönderilerin hepsinde yazar ismiyle beraber, yazarın diğer gönderilerinin bulunduğu listeye giden bir url bulunmaktadır. Her gönderi sayfasındaki içeriğin altında görsel ve kısa biyografinin bulunduğu bir yazar alanı bulunmaktadır.
5- Divi
divi-tema


Divi’deki esneklik, size yazarlar için tanıtım erkanları oluşturmanıza yardım eder.

Esnek ve akıllıca geliştirilen Divi ile birden çok yazarlı bloğunuzu oluştururken hiç bir sürprizle karşılaşmazsınız. Ön tanımlı kullanıcı arayüzüler ve tamamıyla kişiselleştirilebilir stiller ile beraber bu listedeki diğer temalara benzer biçimde, dergi tarzındaki sitenizi oluşturabilirsiniz.

Divi, yazar alanı ekleme prosedürünü WordPress editöründeki kısa yol tuşu ile sağlayarak farklı bir yaklaşım getiriyor. Aslında bu özellik, yazınızda, yazar alanını istediğiniz yere ekleyebileceğiniz demek. Divi Builder’in gücünü kullandığınız zaman, yazar bilgisini ön plana almak için bir gönderi kullanıcı arayüzü oluşturmak son derece basitlaşıyor.

Yıllık $69 dşayetindeki Elegant Themes üyeliğine sahip olduğunuzda Divi temasını kullanabiliyorsunuz.

6- Extra
Extra-Tema


Extra, index sayfasında blog gönderilerini kategorilendirmek için Divi Builder ile beraber geliyor.

Divi Builder’ın gücü, dergi tarzı dizayn ile birleştirilerek Extra teması oluşturuldu. Güzel bir dizayn, ana sayfa kullanıcı arayüzülerinin dışında kişiselleştirilebilir kategorileri de içerir. Ana sayfadaki yazı sliderları, listemizdeki çoğu temada olduğu gibi gibi, yazar ismini ve yazarın diğer gönderilerinin bulunduğu sayfa urlini içeriyor.

Her bir gönderi içeriğinin altında, yazarın görsel, biyografi ve sosyal medya urllerinin olduğu, hoş bir yazar alanı bulunmaktadır. Extra teması bir adım ileriye giderek, yazarlarınızı tanıtabileceğiniz, görsellerini, biyografilerini ve blogda yazdıkları yazıları paylaşabileceğiniz bir yazar sayfası teması sağlamaktadır.

Divi gibi, Extra teması da Elegant Themes üyelik sistemine dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here