2017 Yılı İçin SEO İpuçları Nelerdir - Blog Kırıkkale

Son Yazılar

Post Top Ad

Post Top Ad

8 Aralık 2017 Cuma

2017 Yılı İçin SEO İpuçları Nelerdir



 İşte 2017 yılında SEO için uygulayabileceğiniz küçük ancak etkili ipuçları.

Sitenize şayet katın

Kulağa geldiği kadar kolay: yarattığınız içeriklere dşayet ekleyin, kitlenize erişin. Bu yalnızca kaliteli içerik yaratmakla da ilgili değil. Aynı zamanda kitlenizi de tanıyacaksınız ve içeriğinizi buna göre seçeceksiniz.

Dolayısıyla, var olan içeriklerinizi gözden geçirin ve en tanınmış konu başlıklarını menfaatin. Kitlenizi yakından tanıyın ve yanıtlayabileceğiniz soruları bulun. Zamanlama konusu ile ilgili da çalışın ve rakiplerinizin karşınıza doğru içerikle, doğru zamanda çıkın.

Gezinti deneyimini artırın

Kullanıcıların sitenizde yaşadığı deneyimler SEO için kritik. Dolayısıyla buna ekstra özen gösterin. Sitenizin urllerini kontrol edin, kırık olanları düzeltin ve kopya içerikten kaçının.

Ayrıca sitenizdeki sayfaların açılma hızları da oldukça önemli. Geç açılan sayfalar, ziyaretçilerin direkt olarak sitenizi terk etmesine yol açacak. Gereksiz programlardan kaçının ve sitenizi ‘şişirmemeye’ özen gösterin.

İçeriğinize daha fazla vakit ayırın

Şu bir gerçek ki, 2016 yılında arama motorları optimizasyondan daha fazla içeriğin kalitesiyle ilgilendi. Dolayısıyla asıl odak noktanız her zaman internet sitenizin içeriği olsun. Anahtar kelimeleri gözlemleyin, sitenizin istatistiklerini kontrol edin ve derli toplu olarak özgün içerik üretin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here