WordPress Visual Compressor Nedir - Blog Kırıkkale

Son Yazılar

Post Top Ad

Post Top Ad

8 Aralık 2017 Cuma

WordPress Visual Compressor Nedir



WordPress, dünya genelindeki en gelişmiş hazır sistem modeli olarak dikkat çekiyor. Bireysel ve kurumsal olarak istediğimiz şekle büründürebildiğimiz bu kusursuz sistemin zaman içerisinde ulaştığı kitle o kadar büyük ki artık öyle bir sistem geliştirilmeli ki bu sistemi geride bırakabilsin. WordPress yokken bizler Joomla hayranı olarak çalışmalarımızı bu noktada biçimlendiriyorduk ve çok daha farklı seçeneklerin ortaya menfaatildığını gördük. Ancak bu sistemin oluşumu ile beraber çok daha farklı hale büründü sektörümüz. Hal böyle olunca vazgeçilmez haline geldi.

WordPress Visual Compressor, yabancı bir programcı tarafından tasarlanmış olan gelişmiş bir tema yönetim sistemi olarak dikkat çekiyor. Envato (Themeforest) sistemlerini incelediğimizde oluşturulan yeni nesil profesyonel bireysel ve kurumsal temaların aşağı yukarı bütününün bu sisteme dayalı olarak oluşturulduğunu görüyoruz. Kısacası artık temaların bütün profesyonel fonksiyonleri bu panele Shortcodes adı altında bağlanıyor ve istediğimiz görüntüyü elde etmek çok daha basit hale geliyor. Bu kusursuz sistem zaman içerisinde bütün tema yapımcıları nezdinde beğenilen bir sistem haline geldi.

Visual Compressor, benim nezdimde WordPress için tasarlanmış olan en çarpıcı ve en fazla işimizi basitleştiren bileşenlerden birisi olarak nitelendirilebilir. Arayüzü oldukça kaliteli ve kullanımı ise oldukça kolay. Normal yazı ve sayfa eklediğinizde özel blog yazılarınızın içerisine dahi Backend Editör yardımı ile istediğiniz bileşenleri anlık olarak ekleyebiliyorsunuz. Bu da çok daha resim ve bir o kadar kaliteli internet sitelerinin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here